Ontbijt Sessies

Onze ontbijtsessies starten telkens om 8u 's ochtends stipt, en duren niet langer dan 10u. Als u wil deelnemen aan één van deze sessies dient u zich eerst in te schrijven op deze site. Na de bevestigingsmail kan u zich dan eenvoudig inschrijven voor de ontbijtsessies.


 • De consument bevindt zich vandaag zowel op straat als op het web. Online en offline aankopen lopen tegenwoordig door elkaar en dat alsmaar vaker op een gestructureerde manier. We leren bijvoorbeeld een winkel kennen via een advertentie in een magazine, gaan naar de Facebookpagina, om daarna een kijkje te nemen op de website, bellen met de zaak en doen uiteindelijk online of offline een aankoop.
  Er bestaat geen twijfel over, e-commerce biedt heel wat mogelijkheden. Het internet en andere digitale tools versterken jouw fysieke winkel. In deze praktische sessie leggen we uit hoe jij je daarop in jouw dagelijkse werking moet organiseren. We tonen aan hoe je een sterke winkel kunt uitbaten dankzij online aanwezigheid en de digitalisering, en hoe je dat op een efficiënte en rendabele manier kunt doen.
  Hoe ver moet je gaan in e-commerce? Welke digitale toepassingen zijn de investering waard? Hoe kun je in jouw zaak op een laagdrempelige manier fysiek en online zo optimaal mogelijk 'matchen'?
  Je krijgt een antwoord op onder andere de volgende vragen:
  o Op welke manier kunnen het internet, digitale toepassingen en e-commerce jouw fysieke winkel versterken? En dat zonder een financiële kater?
  o Hoe zorg je voor een sterke website?
  o Welke kansen biedt een webshop? Hoe kan ook jij efficiënt online verkopen? Wat met voorraadbeheer en logistiek?
  o Hoe kun je je verschillende verkoopkanalen zo goed mogelijk op elkaar afstemmen? Welke digitale tools zijn de investering waard?