Crowdfunding / Crowdlending: een aanvullende financieringsvorm

Spreker: Kevin BOVYN, Business Development Manager – Look&Fin

Crowdfunding is een manier om een onderneming te financieren met behulp van een grote groep financiers. De ondernemer leent bij het grote publiek geld om een voorgenomen investering te financieren. Hiervoor zijn op internet zogeheten crowdfundingplatforms actief. Zodra genoeg mensen geld hebben toegezegd, is het project “vol gelopen” en kan de ondernemer de lening opnemen. De samengestelde naam dekt exact de lading: een menigte (crowd) van mensen financiert (fund) een bedrijf.

.Look & Fin is het eerste online platform voor de financiering van KMO’s via lening in België. Dit platform maakt het mogelijk om ondernemingen van kwaliteit die op zoek zijn naar fondsen samen te brengen met kredietverstrekkers die op zoek zijn naar aantrekkelijke beleggingen.

Over Kevin Bovyn, Business Development Manager bij Look&Fin (https://www.lookandfin.com)

Kevin werkte in het verleden als accountmanager met een portefeuille van makelaars voor de verzekeringsmaatschappijen Euromex en DKV. Daarvoor werkte hij als adviseur voor het professioneel cliënteel bij BNP Paribas Fortis. Kevin studeerde aan de UGent en de Antwerp Management School.

    Bedankt voor uw inschrijving.
    We hebben een bevestigingsemail gestuurd.
    Geen email ontvangen, neem even contact op via secretaris@bbcl.be of met Rina op 0475/560.427

    Tot slot, geef je even mee bekendheid aan ons evenement door te delen via één van de "Social Knoppen".