Onze Events

Bij BBCL staat netwerken centraal. Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Dat kan !
Niet-leden, geïnteresseerden in het onderwerp van een bijeenkomst kunnen deze bijwonen (inschrijven verplicht). Deelname ontbijt en infosessie € 30,00/pp.

De agenda van de BBCL bijeenkomsten ziet er als volgt uit:

  1. Verwelkoming en gezamenlijk ontbijt
  2. Voorstelling gasten en nieuwe leden
  3. Gastspreker met een actueel onderwerp, vraag en antwoord
  4. Clubinformatie en bespreking diverse
  5. Agenda en spreker/onderwerp volgende bijeenkomst.

De bijeenkomsten starten om 8u   en het einde is telkens om 10u stipt.

Geplande Events


Nodig uw zakenrelaties en medewerkers uit in stijl!

woensdag 06 oktober 2021

InviteDesk is een event marketing software die organisaties helpt de ROI van evenementen te verhogen. Met InviteDesk krijgt u de gasten die u wilt doordat uw marketing- en verkoop vlot kunnen samenwerken op gastenlijsten. Makkelijke marketing automation zorgt ervoor dat uw gasten de juiste communicatie op het juiste moment krijgen. InviteDesk integreert eenvoudig met uw CRM of marketing tools zodat er geen waardevolle informatie verloren gaat en minder administratief werk is.Collega in hoofd en hart.

woensdag 03 november 2021

Medewerkers zijn het menselijke kapitaal van alle organisaties en bedrijven. Het mentaal welbevinden op de werkvloer is essentieel om niet alleen de doelstellingen (kwantitatieve en kwalitatieve) te behalen maar ook een duurzame en LT-strategie te realiseren. Zaakvoerders, leidinggevenden en managers spelen een belangrijke rol in het bevorderen van het welzijn van de medewerker. We stellen vast dat een groot aantal leidinggevenden hun verantwoordelijkheid niet opneemt en focust op het eigen belang. Vanuit een zeker egocentrisme (ja zelfs narcisme) en/of een te sterke operationele focus en/of een gebrek aan people-management- en communicatieskills hebben ze een negatieve impact op de bedrijfscultuur en het vinden van een evenwicht in 'welzijn en welvaart’. Inzicht in aanpak, tips and tricks over hoe men op een pragmatische en menselijke manier kan verbinden met de collega’s en de medewerkers.  Het “enthousiasmevirus” brengt orde in de chaos

woensdag 01 december 2021

We staan aan het begin van een grote stroomversnelling in de natuurlijke evolutie en in de menselijke geschiedenis. De klimaat opwarming en ook de covid epidemie zullen doorwerken in honderden andere snelle omslagen, groot en klein die ons steeds vaker zullen verrassen. Dit vereist een nieuwe manier van denken.


Bekijk hier de volledige lijst.

Afgelopen Events


Veilig kopen en verkopen op internet. Testaankoop adviseert.

woensdag 06 mei 2020

De laatste tijd wordt het internet geplaagd door valse webwinkels. Zij bootsen bekende winkels na en/of bieden producten aan tegen overdreven lage prijzen. Na hooguit enkele weken verdwijnen ze met de noorderzon én het geld van hun klanten. Eens je iets hebt aangekocht op een valse webwinkel is het natuurlijk te laat. Wees dus kritisch voordat je overgaat tot aankoop en neem je voorzorgen.Gaat België kapot?

woensdag 01 april 2020

Tegenwoordig zijn we blij met een economische groei van 1 % per jaar in tegenstelling tot de 2,5 % groei tijdens de jaren 1995-2007. Banencreatie is een uitkomst maar productiviteit is op langere termijn een even belangrijke factor.“Beleggingsfondsen op maat, nu ook voor vennootschappen. Een beleggingsverzekering als alternatief voor de bancaire DBI-bevek “.

woensdag 04 maart 2020

VITIS-Life lanceert in België een Luxemburgs kapitalisatiecontract (branche 6) voor vennootschappen. ‘Het prudentieel toezicht op het product ligt in Luxemburg, maar het wordt wel aangeboden in een Belgisch verzekeringscontract’. Verzekeringscontract als alternatief voor DBI-bevek?


Bekijk hier de volledige lijst.