Onze Events

Bij BBCL staat netwerken centraal. Wilt u een bijeenkomst bijwonen? Dat kan !
Niet-leden, geïnteresseerden in het onderwerp van een bijeenkomst kunnen deze bijwonen (inschrijven verplicht). Deelname ontbijt en infosessie € 30,00/pp.

De agenda van de BBCL bijeenkomsten ziet er als volgt uit:

  1. Verwelkoming en gezamenlijk ontbijt
  2. Voorstelling gasten en nieuwe leden
  3. Gastspreker met een actueel onderwerp, vraag en antwoord
  4. Clubinformatie en bespreking diverse
  5. Agenda en spreker/onderwerp volgende bijeenkomst.

De bijeenkomsten starten om 8u   en het einde is telkens om 10u stipt.

Geplande Events

Bekijk hier de volledige lijst.

Afgelopen Events


Veilig kopen en verkopen op internet. Testaankoop adviseert.

woensdag 06 mei 2020

De laatste tijd wordt het internet geplaagd door valse webwinkels. Zij bootsen bekende winkels na en/of bieden producten aan tegen overdreven lage prijzen. Na hooguit enkele weken verdwijnen ze met de noorderzon én het geld van hun klanten. Eens je iets hebt aangekocht op een valse webwinkel is het natuurlijk te laat. Wees dus kritisch voordat je overgaat tot aankoop en neem je voorzorgen.Gaat België kapot?

woensdag 01 april 2020

Tegenwoordig zijn we blij met een economische groei van 1 % per jaar in tegenstelling tot de 2,5 % groei tijdens de jaren 1995-2007. Banencreatie is een uitkomst maar productiviteit is op langere termijn een even belangrijke factor.“Beleggingsfondsen op maat, nu ook voor vennootschappen. Een beleggingsverzekering als alternatief voor de bancaire DBI-bevek “.

woensdag 04 maart 2020

VITIS-Life lanceert in België een Luxemburgs kapitalisatiecontract (branche 6) voor vennootschappen. ‘Het prudentieel toezicht op het product ligt in Luxemburg, maar het wordt wel aangeboden in een Belgisch verzekeringscontract’. Verzekeringscontract als alternatief voor DBI-bevek?


Bekijk hier de volledige lijst.